Ring ✆ 2670 1234, døgnvagt efter kl 16 samt weekend & helligdage

Ring her / Tap to Call
Home » Vvsmanden » Vvs-service

Vvs-service

Vvs-service Gentofte & omegn, vi løser opgaven
Det rigtige valg af Vvs-service for dig og din bolig- Vi hjælper dig med de Vvs-opgaver som du ikke får ordnet, lige fra det stoppede køkken-afløb, til manglende varme, utæt rør eller blot dryp fra hanen.
Ring nu på tlf. 2670 1234

Et spørgsmål om tillid….
Vi ved det… Og hos os er det lig med hurtig og professionel udrykning der passer på din bolig som var det vor egen, og når skaden er sket sørger vi for at den bliver ordnet med et minimum af gene for dig eller dine lejere.

Du vil naturligvis sikre dig at du vælger den rette Vvs´er til din bolig bolig, men det er vigtigt at holde for øje at den laveste pris ikke altid er den bedste vej at tage. 
Ring fordi du vil have godt håndværk i din bolig.

Kontakt os, hvis i har problemer…
Vi vil gerne være dit foretrukne Vvs-service firma, derfor lytter vi nøje til dine ønsker, ligesom vi tilstræber at skabe en god relation til vores kunder bla. Ved at sikre os et indgående kendskab til installationerne.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et tilbud – ring eller send dine ønsker med et billede via sms… Så giver vi dig en god pris.

Hos os er ingen Vvs-opgaver for små….
Ring tlf. 2670 1234 eller skriv til os her

Vi tilbyder Vvs-service i Gentofte, Hellerup, Charlottenlund, Ordrup, Jægersborg, Klampenborg, Taarbæk, Nørrebro, Østerbro, Nordhavn, Emdrup, Virum, Nærum, Vedbæk, Rungsted, Skodsborg, Holte, Humlebæk, Espergærde, Dyssegård, Vangede, Søborg, Lyngby, Buddinge, Bagsværd, Herlev…