Ring ✆ 2670 1234, døgnvagt efter kl 15 samt weekend & helligdage

Ring her / Tap to Call
Home » Vvsmanden » Vvs Virum, Lyngby, Holte, Nærum

Vvs Virum, Lyngby, Holte, Nærum

Vvs Virum, Lyngby, Holte, Nærum med Akut døgn- og weekend vagt 24/7
Vi løser alle Vvs opgaver indenfor Vand, Varme & Afløb i dit private hjem, leje-boliger samt Boligforeninger m.v. Ring nu på tlf. 2670 1234

​Har du brug for en Autoriseret Vvs-installatør med stor erfaring inden for faget, er vi det oplagte valg og er dig behjælpelig med de opgaver som du ikke får ordnet, lige fra det  stoppede køkkenafløb, til manglende varme eller det utætte rør.

Igennem årene har vi udført alle former for Vvs-arbejde og er også klar til at løse de udfordringer som jeres Hjem, Arbejdsplads, Dagcenter eller Institution står overfor.​

Hos os får du Vvs kvalitet

Med mere end 30 års erfaring inden for faget fra nybyggeri og mange forskellige renoverings-opgaver til større lejlighedskompleks kan vi garantere dig en løsning du vil glæde dig over i årene fremover.

Når det kommer til Vvs, er det vigtigt at kvaliteten er i orden og at du får en løsning  du er glad for. Vi lægger vægt på detaljerne og det solide håndværk – Og det er din sikkerhed for at løsningen kommer til at leve op til dine forventninger.

​Fra vedligeholdelse af centralvarmeanlæg til opsætning af radiatorer og rør samt  reparation heraf til udskiftning af vandhaner, reparation af toilettet, brusekabiner og hvad din opgave ellers kræver.

Ring 2670 1234 eller skriv til os her og få en god pris på netop din opgave
ved fremsendelse af et billede samt beskrivelse af arbejdet du ønsker udført.

Vi tilbyder Vvs-service i Virum, Lyngby, Holte, Nærum, Vedbæk, Rungsted, Skodsborg, Humlebæk, Espergærde, Taarbæk, Buddinge, Bagsværd mv.
vvsmanden